Spor

Michael Jordan belgeselinde uyuşturucu partisi yaptığı iddia edilen Craig Hodges: Olanları 12 yaşında bir çocuğa açıklamak durumunda kalacaksın

09 Mayıs 2020 09:16

Michael Jordan belgeseli The Last Dance, sporseverlerce beğeniyle izlense de belgeselde yer alan dönemin bazı kahramanları açıklananlardan rahatsız oldu. Craig Hodges, belgeselde uyuşturucu madde partisi yaptığı iddiasına tepki gösterdi.

ESPN tarafından hazırlanan belgesel döneme ait ortaya çıkmamış görüntülerle birlikte, aynı süreci MJ ile birlikte yaşamış kişilerin röportajlarıyla renk kazanmıştı. Buna karşın belgeselde ismi olumsuz koşullarla anılan isimlerden bazıları yapıma dair rahatsızlığını dile getirmeye devam ediyor. Buna son olarak, MJ lige ilk girdiğinde takımda olan Craig Hodges eklendi.

Belgeselin bir bölümünde uyuşturucu madde partisi yaptığı ifşa edilen Hodges, bunun ortaya dökülmesinden memnun olmadığını söyledi. Takım arkadaşlığının aile olmak gibi olduğunu belirten eski basketbolcu, "Oyuncular olarak biz buna kardeşlik grubu deriz. İlk bölümü izliyordum ve ‘kokain sirki’ muhabbeti canımı sıktı. Çünkü şimdi fotoğrafta benimle birlikte olan arkadaşlarımın bu mükemmel Michael Jordan belgeselini izlemeye hazırlanan ailelerine durumu açıklamak zorunda kalacağını düşündüm; senin takımda olduğunu biliyorlar, şimdi olanları 12 yaşında bir çocuğa açıklamak durumunda kalacaksın."

Belgeselin sözü geçen bölümünde çaylak olduğu senede odaya çağrılan Michael Jordan, içeride verilen partide uyuşturucu ve keyif verici maddelerin kullandığını ayrıca kadınların olduğunu söylüyordu. Kendisinin partiye davet edildiğini söyleyen Jordan, bu teklifi reddetmişti.

Daha önce Reggie Miller da belgeselde yer almak istemediğini açıklamıştı