Spor

Mevlüt Erdinç'ten inanılmaz iddialar: Eşim çocuklarımı göstermiyor, ailesi çocukların benden olmadığını söyledi

14 Aralık 2023 06:43

Eski milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla eşinin 5 aydır çocuklarını kendisine göstermediğini ve 1 milyon Euro yatıracağını vadedince oğluyla telefonda görüşebildiğini iddia etti. Mevlüt Erdinç'in iddialarına göre, eşi Talep Erdinç'in ailesi, çocuklarının kendisine ait olmadığını söylediler.

Fransa'da PSG; Türkiye'de Başakşehir, Antalyaspor ve Fenerbahçe formaları giyen eski milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in eşi Taleb Erdinç hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"Eşim Taleb Erding’ten 5 aydır haber alamıyorum. Nerede olduklarını bilmiyorum, çocuklarımı bana göstermiyor. Bu durumu artık herkesin bilmesini istiyorum çünkü benden para almak için şantaj yapması insanlık dışı bir davranış.

Eşime mail yoluyla ulaştım ve kendisinin hesabına 1M € yatıracağımı söyledim. Bu sözlerimin ardından cumartesi günü oğlum beni görüntülü aradı. Kariyerimin başında benimle evlenen ve kariyerime son verdiğim günün ertesi benden ayrılma kararı alan, bugüne kadar çok sevdiğim eşim…

"Eşimin ailesi beni arayarak, çocukların benim olmadığını söyledi"

Para hiçbir zaman çok değer verdiğim bir şey olmadı. Çocuklarım ve anneleri hiçbir zaman yokluk görmediler ve bundan sonra da görmeyecekler çünkü benim değerlerim böyle ve üzerime düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğim. Para önemsiz benim için.

Eşimin ailesi beni arayarak çocukların benim olmadığını söyledi. Sürekli şehir dışında olduğum için DNA testi talep ettim. Kabul etmediler ve çocuklarımı göstermiyorlar. Nasıl bı kadar kötü olabilirsiniz? Para tüm aileleri yıkıyor maalesef.

18 yıllık profesyonel bir kariyer. Beni tanıyanlar ne denli sorumlu, dürüst, saygılı ve yardımsever biri olduğumu biliyorlar. Hiç kendimi düşünmedim, dünyanın en güzel mesleğini yaptım ve sahada her zaman her şeyimi verdim.

"DNA teklifini geri çevirdi" 

Depresyon ve bağımlılıklarımdan kurtulmak için eşimin desteği olmadan her şeyi yaptım ve tedavi oldum. Kendisiyle ancak 5 ay sonra 1 M€ teklif ettikten sonra tekrar iletişim kurabildim, bu durumun herkes tarafından bilinmeye değer bir konu olduğunu düşünüyorum.

Taleb (eşi) evlilik iyi günde kötü günde beraber zor günlerde birbirine destek olmaktı, sen de çok iyi biliyorsun ki ben hep sizin iyiliğinizi isterim. Parayı ben kazandım ama başkaları çıldırdı oysa ben seni kendimden daha zengin yaptım ama olsun ailemsiniz hak ediyorsunuz.

Kendisi çocukların benim olmadığını ve bana göstermeyeceğini söyledikten beş ay sonra DNA testi yapalım teklifimi geri çevirdi, bu şantajlar midemi bulandırıyor."