Spor

Mert Müldür'ün menajerinden transfer açıklaması

Geçtiğimiz sezon Sassuolo'da 31 maçta forma giyen Mert Müldür, bu sezon sakatlıklarından dolayı toplamda 2 maç oynayabildi

17 Mayıs 2023 09:57

Galatasaray, Sacha Boey'in yerine Sassuolo'da forma giyen milli futbolcu Mert Müldür'ü transfer etmek istiyor. Sarı-kırmızılılar'ın transfer gündeminde yer alan Mert Müldür için yıldız oyuncunun menajeri Max Hagmayr açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Mert Müldür'ü transfer edeceği iddiaları sonrası yıldız oyuncunun menajeri Max Hagmayr, Skorer'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ocak transfer döneminde "Mert Müldür sezonu Sassuolo'da tamamlayacak fakat sezon sonunda neler olacağını bilemiyorum." açıklamasını yapana Hagmayr, Galatasaray'ın Sassuolo ve kendileriyle iletişime geçmediğini belirtti.

Mert Müldür'ün sakatlığını atlattığını ve Sassuolo'da forma giymekten mutlu olduğunu ifade eden Max Hagmayr, "Mert Müldür sakatlığını atlattı ve şuanda tamamen fit durumda. Sassuolo'da forma giydiği için mutlu. Transfer için bir şey söylemem doğru olmaz ama sezon sonunda durumunun ne olacağını göreceğiz. Önümüzdeki birkaç hafta için Mert Müldür'ün geleceğine dair bazı şeyler belli olacak." dedi.

Mert Müldür'ün performansı

Geçtiğimiz sezon Sassuolo'da 31 maçta forma giyen Mert Müldür, bu sezon sakatlıklardan kurtulamadı. Sezon başında bilek sakatlığı yaşayan milli futbolcu bu sezon İtalya Serie A ve İtalya Kupası'nda toplamda 2 maç oynadı.

Transfermarkt verilerine göre Mert Müldür'ün güncel piyasa değeri 4 milyon euro... Mert Müldür'ün Sassuolo ile sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek. (Milliyet)