Spor

Mert Hakan: Bütün sezonun senaryosunu seyrettik; 10 kişi bile onlardan daha iyiyiz

Ali Koç'un devre arasında soyunma odasını aradığını dile getiren Mert Hakan Yandaş, "Başkanımız devre arası bizi aradı, inanılmaz bir destek konuşması oldu. Ona armağan olsun" açıklamasını yaptı

19 Mayıs 2024 21:31

Derbi galibiyetinin ardından konuşan Mert Hakan Yandaş, "Aslında bütün sezonun senaryosunu seyrettik. Gel gör ki 10 kişi bile onlardan daha iyi takımız. Bu sefer olmadı. Kazanamadılar!" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, açıklamalar yaptı.

Mert Hakan Yandaş yaptığı açıklamada, "Aslında bütün sezonun senaryosunu seyrettik. Gel gör ki 10 kişi bile onlardan daha iyi takımız. Bu sefer olmadı. Kazanamadılar!" dedi.

Yandaş ayrıca, "İnanılmaz bir oyun oynadık, inanılmaz karakter gösterdik. Ben bu takımla gurur duyuyorum. 4 yıldır olduğu gibi yine bana saldıracaklar. Bizim tarafımızdan bunu satın alanlar olacak. üzerimize gelecekler. Ben burada olurum olmam hiç önemli değil. Fenerbahçe birlik olmadığı sürece başarması imkansız. Yaşananları görüyorsunuz. Fenerbahçe birlikte olmazsa başaramaz. Bugün oyuncular tüm camiaya nasıl birlik olunacağını gösterdi. Buraya gelen taraftar, bizi inanılmaz destekledi. Bütün maç onların sesini duyduk. Onlardan Allah razı olsun. Başkanımız devre arası bizi aradı, inanılmaz bir destek konuşması oldu. Ona armağan olsun." ifadelerini kullandı.

"Terör örgütü üyesi Hakan Şükür bana sallamış." diyen tecrübeli futbolcu "Demek ki doğru yoldayım. Allah razı olsun." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un devre arasında soyunma odasını aradığını dile getiren Mert Hakan Yandaş, "Başkanımız devre arası bizi aradı, inanılmaz bir destek konuşması oldu. Ona armağan olsun" açıklamasını yaptı.

"İttifaklarını, oyunlarını bozduk"

Mert Hakan Yandaş son olarak, "Biz bir aileyiz. Hocamızla da fikir alışverişleri oluyor. Saha odaklı herkes. İyi bir aileyiz. Bunu göstermek istiyorduk. Çok yıprandık bu sezon. Bir camia nasıl mücadele eder gösterdik. Bir oyuncu grubu daha ne kadar karakter gösterebilir. Sonu şampiyonluk olur olmaz ama bu takım şampiyonluğu ne kadar hak ettiğini gösterdi. İttifakları bozduk, oyunları bozduk. Galibiyetten dolayı çok mutluyuz." dedi.