Gündem

Mersin’deki kayıp kız çocuğu Şanlıurfa’da bulundu: Yanındaki kişi polisi görünce kaçtı

20 Eylül 2023 12:30

Mersin'de evlerinin önünde aniden ortadan kaybolan 12 yaşındaki İsnur T., Şanlıurfa'da bir parkta bulundu. Kızın yanında bulunduğu belirlenen bir kişi polis ekibini görünce kaçtı. Polis, kaçan kişiyi arıyor.

Mersin merkez Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi’ndeki bir sitenin görevlisi Sabri T.’nin ortaokul öğrencisi kızı 12 yaşındaki İsnur T., 16 Eylül'de sabaha karşı evden ayrılarak ortadan kayboldu.

Ailenin ihbarı üzerine sitenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kız çocuğunu bulmak için çalışma başlattı.

Sözcü'de yer alan habere göre; arama çalışmaları sürdüğü sırada istihbarat ve asayiş şubesinin yaptığı çalışmada kayıp kız çocuğunun Şanlıurfa’da bir parkta yanında bir şahısla birlikte oturduğu bilgisine ulaşıldı.

Bunun üzerine konunun bildirildiği Şanlıurfa polisi, anında harekete geçerek belirtilen adreste kayıp kız çocuğunu parkta buldu.

Yanında bulunduğu belirlenen bir kişi ise polis ekibini görünce kaçarak izini kaybettirdi.

Şanlıurfa Çocuk Şube Müdürlüğü'ne alınan İsnur T, ile ilgili işlemlerin tamamlanmasından sonra Mersin'de ailesine teslim edilecek.