Spor

Mehmet Özdilek’ten Beşiktaş açıklaması: Her yönüyle hazırım

"Zaman neyi gösterecek hep beraber bakacağız”

20 Mart 2019 07:54

Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı bilinmezliğini korurken siyah beyazlıların efsane ismi Mehmet Özdilek görev verilirse hazır olduğunu dile getirdi.

NTV Spor’un sorularını yanıtlayan 52 yaşındaki Özdilek, “Bugün itibariyle oraya her yönüyle hazır olduğumu çok net ifade edebilirim. Gittiğim her yerde bu beklentiyi duyuyorum, görüyorum bu da beni onore ediyor. Ama yine söylüyorum bunun tercihini yapacak başkan ve yönetim kurulu olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kendisinin dışında görev bekleyen başka Beşiktaşlı isimler olduğunu dile getiren Özdilek, “Sadece benim değil, geçmiş dönemde bu kulübe hizmet etmiş birçok teknik adam var Türk futbolunda. Özellikle bizim altın jenerasyon dediğimiz jenerasyonda çok etkili arkadaşlarımız var. Hepsi de bunu yapabilirler. Yapabilecek donanımları olduğunu düşünüyorum. Zaman neyi gösterecek hep beraber bakacağız” dedi.

Öte yandan kamuoyundaki yabancı sınırı tartışmalarına değinen Özdilek, “14 tane almayın da 6 tane alsın ama takıma değer katsın. Ama bizim yöneticilerimiz onu da alalım, öbürünü de alalım. 14 tane alıyorsunuz 4’ü oynuyor, 4’ü kadroda oluyor, 2’si dışarıda oluyor. Veya ne bilim performansları yetersiz oluyor kadroya almıyorsunuz” değerlendirmesinde bulundu.

‘Şifo Mehmet’ lakaplı Mehmet Özdilek, futbolculuk kariyerinde 1988-2001 yılları arasında Beşiktaş forması giyerek efsaneleşen isimler arasına girdi. Son olarak Erzurumspor’u çalıştıran Özdilek’in görevine 4 Mart tarihinde son verildi.