Gündem

Mehmet Ocaktan: Öyle anlaşılıyor ki AK Parti yönetiminde yer alan isimlerin mahallesine yoksulluk hiç uğramamış, bol paraları var

"Maalesef bütün bunlar, AK Parti’nin nereden nereye geldiğini gösteren son derece düşündürücü örnekler"

22 Ağustos 2022 08:01

Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, AKP Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur'un "Markete gidiyoruz, sepeti istediğimiz kadar dolduruyoruz. Her türlü kaynağı döke saça kullanıyoruz" sözlerine işaret ederek, "Öyle anlaşılıyor ki şu anda AK Parti yönetiminde yer alan etkili ve yetkili isimlerin mahallesine yoksulluk hiç uğramamış, bol paraları var ve bu paraları döke saça kullanıyorlar, fakirler derdine yansın…" diye yazdı.

AKP'nin yaşanan ekonomik krizi, hukuksuzlukları ve yolsuzluk algısını kabul etmekte zorlansa da, durumun "iç açıcı" olmadığını belirten Ocaktan, "Düşünebiliyor musunuz, bir gün bir milletvekili çıkıyor kuru ekmeğin faziletlerini anlatıyor, bir başka gün kadın kolları başkanı memleketin refah içinde yüzdüğünü anlatmak için övünerek ‘paraları döke saça’ harcadıklarını anlatıyor.

İşte tam da bu yüzden AK Partili vekiller, il başkanları gittikleri illerde, kasabalarda, mahallelerde bugüne kadar hiç karşılaşmadıkları tepkilere muhatap oluyorlar, canları sıkılıyor ve eleştiriler karşısında “Devletin bakanı burada, siz bu üslupla bu makama bunları söyleyemezsiniz” diyerek metanetlerini kaybetmek zorunda kalıyorlar. Maalesef bütün bunlar, AK Parti’nin nereden nereye geldiğini gösteren son derece düşündürücü örnekler." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...