Spor

Mecnun Otyakmaz: TFF'den bu maçın açıklamasını isteyeceğiz

29 Aralık 2022 20:09

Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın 2-1 kazandığı mücadele sonrası Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz iptal edilen gol ve hakemler hakkında açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, kırmızı-beyazlıların Galatasaray maçında iptal edilen golüyle ilgili "TFF'den bu maçın açıklamasını isteyeceğiz. Bizim golümüz neden iptal edildi? En üst düzeyde bunun açıklamasını istiyoruz." dedi.

Galatasaray bugün (29 Aralık 2022) Sivasspor ile deplasmanda karşılaştı. 10 kişi mücadele eden Sivasspor'un bir golü VAR kontrolünün ardından iptal edilirken, bir penaltı beklentisi de VAR'a takıldı. 

Sosyal medyada maçın hakemi Erkan Özdamar tepki toplarken, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz maç sonu açıklama yaptı. Otyakmaz, şunları söyledi:

"Bizim golümüz neden iptal edildi? En üst düzeyde bunun açıklamasını istiyoruz. Galatasaraylı oyuncular bile golün neden iptal edildiğini bilmiyor. Biri faul, biri ofsayt diyor. Bu beğendiğim bir hakemdi, maçta yaptıkları hiç hoşuma gitmedi. TFF'den bu maçın açıklamasını isteyeceğiz! 20 yıldır Özgüç Türkalp'in adını duymaktan sıkıldık. EYT'de sınır da kalktı zaten emekli olsun artık"