Gündem

"Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık"tan fragman yayınlandı

2011-2017 yılları arasında izleyiciyle buluşan modern Maymunlar Cehennemi üçlemesiyle aynı evrende geçen Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık'tan (Kingdom Of The Planet Of The Apes) fragman yayınlandı. Film, 24 Mayıs 2024'te sinemalarda gösterime girecek

06 Kasım 2023 10:54

2011 yılında Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes) ve 2017 yapımı Maymunlar Cehennemi: Savaş (War for the Planet of the Apes) final yapan modern Maymunlar Cehennemi üçlemesi yeni bir filmle evrene dönüşüyor.

"Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık" filminin konusu

Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball’un yönettiği Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom Of The Planet Of The Apes), Sezar’ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte, baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyaya seyircileri davet ediyor. Filmde yeni bir zalim maymun lideri imparatorluğunu kurarken genç bir maymun, geçmiş hakkında her şeyi sorgulamasına ve hem maymunlar hem de insanlar için geleceği tanımlayacak seçimler yapmasına neden olacak dokunaklı bir yolculuğa çıkıyor.

Başroller

Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon ve William H. Macy’nin başrollerini paylaştığı ve senaryosunu Josh Friedman ile Rick Jaffa, Amanda Silverve Patrick Aison’un kaleme aldığı Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom Of The Planet Of The Apes), 24 Mayıs 2024'te sinemalarda vizyona girecek.