Seçim 2024

Mansur Yavaş: Oyumuz yüzde 60 civarında, 13-14 belediyeyi de alıyoruz

31 Mart 2024 21:14

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Ankara adayı Mansur Yavaş, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Oyumuz yüzde 60 civarında, 13-14 belediyeyi de alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yerel seçim sonuçları açıklanmaya devam ederken CHP Ankara adayı Mansur Yavaş, Fatih Altaylı YouTube kanalında yayımlanan "Seçim Özel" programında açıklamalarda bulundu. "Yüzde 60 civarında oyumuz, 1-2 puan aşağıda ya da yukarıda olabilir" diyen Yavaş, şunları kaydetti:

"Yüzde 60 civarında oyumuz, 1-2 puan aşağıda ya da yukarıda olabilir. 13-14 belediyeyi de alıyoruz şu anda. İl Genel Meclisi ve Büyükşehir meclisini muhtemelen alıyoruz, sonuçlarda bir değişiklik olmazsa kesinleşen ilçelere göre alıyor olmamız lazım. Keçiören gelmedi henüz, orada da öndeyiz. Zaten Yeni Mahalle, Çankaya, Elmadağ, Beypazarı, Nallıhan, Güdül, Haymana, Halecik ve Şereflikoçhisar hemen hemen kesin gibi."

Yavaş, Ankaralıları belediye binası bahçesine davet etti

Yavaş, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda şöyle yazdı:

"Merhaba güzel Başkentin güzel yürekli insanları. 

Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz. 

Sandık görevlilerimiz hariç tüm hemşehrilerimi saat 22.00’de Ankara Büyükşehir Belediyesi merkez binası bahçesine davet ediyorum. 

AnkaraKazandı"