Gündem

Mansur Yavaş: 2019 belediye seçimlerinde aldığımız oyun üzerinde oy almak zorundayız

"Bunu yapamamak bizim başarısızlığımızdır. O zaman 2024 seçimlerinde olmamızın da, bu görevde kalmamızın da anlamı olmaz"

05 Haziran 2022 13:55

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Van kampında "2019 belediye seçimlerinde aldığımız oyun üzerinde oy almak zorundayız"  değerlendirmesini yaptı. 

Gazete Duvar'ın "Duvar Arkası" bölümünde, "CHP’nin Van’da düzenlediği belediye başkanları çalıştayının yankıları sürüyor. Edinilen bilgiye göre basına kapalı yapılan toplantılarda İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir belediye başkanlarına önümüzdeki seçim sürecine dair değerlendirmeleri soruldu, önerileri alındı. Bir katılımcının aktarımına göre toplantıda en dikkat çeken konuşmalardan birini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptı. Yavaş konuşmasında, "2019 belediye seçimlerinde aldığımız oyun üzerinde oy almak zorundayız. Bunu yapamamak bizim başarısızlığımızdır. O zaman 2024 seçimlerinde (yerel seçimler) olmamızın da, bu görevde kalmamızın da anlamı olmaz" dedi. Yavaş’ın bu konuşmasının ilgiyle dinlendiği ifade edildi." denildi.