Gündem

Manisa'da kadın cinayeti: Eşini ve oğlunu katletti

29 Haziran 2022 01:11

Manisa'da 'eşiyle barışmak' için oğlunun evine gittiği söylenen kişi, çıkan tartışmada hem kadını hem de oğlunu öldürdü. Katil zanlısı, apartman çıkışında polislere suç aletiyle birlikte yakalandı.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde eşi Ummuhan Yurtseven'le (65) barışmak için oğlu Mustafa Yurtseven'in (45) Tevfikiye Mahallesindeki evine giden Hüseyin Yurtseven (71), önce oğlu Mustafa Yurtseven'e ardından da eşi Ummuhan Yurtseven'e tabancayla ateş etti.

Silah seslerini duyan apartman sakinleri durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olayın ardından  apartmandan çıkan Hüseyin Yurtseven apartmanın 50 metre ilerisinde cinayet aletiyle birlikte emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ummuhan ve Mustafa Yurtseven'in hayatlarını kaybettiğini belirledi. Mustafa ve Ummuhan Yurtseven'in cenazeleri otopsi için Merkezefendi Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Olay sırasında evde bulunan görgü tanığı Mustafa Yurtseven'in eşi N. Yurtseven'in ise şok yaşadığı, cinayet zanlısı Hüseyin Yurtseven'in ise emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi. (İHA)