Spor

Manchester United, Weghorst için kararını verdi

Wout Weghorst bu sezon Manchester United formasıyla 22 resmi maçta iki gol, iki asist yaptı

05 Mayıs 2023 14:49

Ara transfer sezonunda Beşiktaş'tan ayrılıp Manchester United'e transfer olan Wout Weghorst'un Manchester United'daki geleceği merak edilirken İngiliz basını sıcak gelişmeyi duyurdu.

Beşiktaş'ın sezon başında Burnley'den kiraladığı Weghorst'un kiralık anlaşmasını Championship ekibi devre arasında feshetti. Burnley bu sözleşme feshi için Beşiktaş'a 3 milyon euro bedel ödedi.

Weghorst, Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tutmuştu.

Hollandalı futbolcu Cristiano Ronaldo'nun ayrılışının ardından Manchester United'a transfer olmuştu. Weghorst, Kırmızı Şeytanlar için şu ana kadar iki gol kaydetti.

Manchester United'ın Hollandalı forveti performansı ile birçok eleştirinin hedefi haline de gelmiş, ancak teknik direktör Erik ten Hag, futbolcusundan memnun olduğunu dile getirmişti.

Weghorst kararı

İngiliz basınında yer alan habere göre Manchester United, kiralık olarak kadroya katılan Weghorst'un geleceği için kararını verdi. İngiliz devi, golcü futbolcunun bonservisini almayı düşünmüyor.

Satın alma opsiyonu yok

Manchester United'ın Burnley ile yaptığı anlaşmada takımıyla 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Weghorst'u almak için herhangi bir opsiyon bulunmuyor.

Erik Ten Hag'ın tercihi Kane

Yaz aylarında hücum hattına yıldız bir isim transfer etmeyi düşünen Manchester United'ın ilk hedefi ise Harry Kane. Erik ten Hag, İngiliz golcüyü takımında görmek istiyor. (Milliyet)