Spor

Lyon'dan Galatasaray'ın Clinton Mata için teklifine ret

05 Şubat 2025 19:06

Güncelleme: 05 Şubat 2025 19:12

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sağ bek hamlesi için Olimpik Lyon'un kapısını çaldı. Lyon Galatasaray'ın Clinton Mata için yaptığı teklifi reddetti.

L'Equipe'in haberine göre; Galatasaray, 32 yaşındaki sağ bek Clinton Mata için Olimpik Lyon'a 5 milyon euro önerdi. Lyon bu teklifi geri çevirdi.

Lyon'un tavrı net

Haberde, Lyon yöneticilerinin Mata'nın yerine bir oyuncu bulmadan Mata'yı satmayı düşünmediklerini net bir şekilde Galatasaray'a ilettiği kaydedildi.

Lyon ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Angolalı oyuncu, bu sezon Lyon formasıyla çıktığı 24 resmi maçta 3 asistlik performans gösterdi. (Sporx)

TIKLAYIN - Galatasaray Mario Lemina transferini resmen açıkladı

TIKLAYIN - Napoli'den Saint-Maximin itirafı: Al Ahli ve Fenerbahçe'nin taleplerini karşılayamadık

TIKLAYIN - Ali Koç, Galatasaray derbisi için ifade verdi: Hakaret içerikli söylemini duymadım

TIKLAYIN - Selahattin Baki'den Eray Yazgan'a tepki: Kendisi 'Yanak okşatan karaborsacılar derneği' adında bir dernek kurabilir

TIKLAYIN - Galatasaray'dan Trippier bombası: Geri sayım başladı