Spor

Loic Remy, Türkiye'ye geliyor: Rizespor mu, Sivasspor mu?

28 Ağustos 2020 12:57

Geçen sezon Fransa'nın Lille takımında forma giyen 33 yaşındaki golcü Loic Remy, Türkiye'ye doğru yola çıktı. Kısa süre önce adı Fenerbahçe ile anılan Remy'nin Çaykur Rizespor ile anlaştığı iddia edilirken Sivasspor'un da devrede olduğu öne sürüldü

Fransa’nın deneyimli golcüsü Loic Remy, kariyerini Türkiye’de sürdürmek için yola çıktı. Bonservisi elinde olan 33 yaşındaki forvetin Instagram hesabından yaptığı paylaşım heyecan yarattı.

Bir süredir adı Fenerbahçe ile anılan tecrübeli futbolcu, TRT Spor’un iddiasına göre Çaykur Rizespor ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Ancak bazı kaynaklar Remy’nin Sivasspor ile de görüşme halinde olduğunu belirtti. Transferin kısa süre içinde netlik kazanması bekleniyor.

Kariyeri boyunca Lyon, Marsilya, QPR, Newcastle United, Chelsea, Crystal Palace gibi takımlarda forma giyen Remy, kısa bir süre La Liga’da oynadıktan sonra 2018’de Fransa’ya geri döndü.

Geçtiğimiz sezon Lille formasıyla 34 maça çıkan ve 14 gol atan Remy, sözleşmesi sona erince Fransız ekibinden ayrılma kararı verdi.

2015’te Chelsea ile Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Remy, 2006-07 ve 2007-08’de Lyon formasıyla da Ligue 1’de şampiyonluk ipini göğüsledi.