Spor

Lionel Messi'den milli takımdaki arkadaşlarına servet değerinde hediye

"Lionel, hayatının en gurur duyduğu anlarından biri için özel bir şey yapmak istedi."

02 Mart 2023 11:38

Paris Saint Germain ve Arjanin Milli Takımı'nın yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası kadrosunda yer alan takım arkadaşlarına ve milli takım çalışanlarına altın kaplamalı telefon hediye ettiği belirtildi. Messi'nin toplamda 35 adet telefon aldığı ve 175 bin sterlin ödeme yaptığı kaydedildi.

Katar'ın ev sahipliğindeki 2022 Dünya Kupası'nda Fransa'yı finalde mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Arjantin'de Lionel Messi, takım arkadaşlarına ve milli takım çalışanlarına özel bir hediye verdi.

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan haberde Arjantinli yıldızın 175 bin sterlin değerinde altın kaplamalı cep telefonu aldığı ve takıma dağıttığı ifade edildi.

Haberde, ismi açıklanmayan bir kaynağın sözlerine yer verilirken şu ifadeler yer aldı, "Lionel, hayatının en gurur duyduğu anlarından biri için özel bir şey yapmak istedi."

Telefonun tasarımcılarından Ben Lyons ise açıklamasında, "Lionel sadece tüm zamanların en iyisi değil. Aynı zamanda bizim en sadık müşterilerimizden biri. Dünya Kupası finalinden sonra bizimle iletişime geçti. Muhteşem zaferi kutlamak için tüm oyunculara ve personele özel bir hediye aldı. Her zamanki gibi özel tasarım saat istemediğini, isimlerin yazılı olduğu cep telefonlarının hazırlanmasını istediğini söyledi." ifadelerini kullandı. (NTV Spor)