Spor

Leipzig'in kararı bekleniyor; Galatasaray'dan Angelino hamlesi

19 Kasım 2023 09:22

Galatasaray, 6 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesinin devreye girmesine 3 maç kalan Angelino için Leipzig ile pazarlıklara başladı. Bundesliga ekibi indirime yanaşmazken, Alman basını Galatasaray'ın elindeki kozla Leipzig'i zor durumda bırakabileceğini öne sürdü.

Galatasaray'a sezon başında transfer olan İspanyol sol bek Angelino'nun geleceği tartışılmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, futbolcunun sözleşmesindeki zorunlu satın alma opsiyonu için harekete geçti.

Almanya'dan Bild'in haberine göre Galatasaray, kiralık olarak gelen Angelino'nun sözleşmesinde yer alan '20 maç oynarsa 6 milyon euroluk satın alma maddesi zorunlu hale gelir' maddesini kaldırmak istiyor.

Leipzig'in sportif direktörü bonservisi istiyor

Leipzig Sportif Direktörü Rouven Schröder ise sarı-kırmızılıların bu isteğine karşın sözleşmeden taviz vermeyeceklerini söylerken, 20 maç oynaması halinde 6 milyon Euro'luk ödemenin yapılmasını bekledikleri cevabını verdi.

Haberin detaylarında iki kulüp arasında adeta çıkmaza ulaşan görüşmelerde, Galatasaray'ın maddenin kaldırılmaması halinde İspanyol yıldızın sezon sonuna kadar yedek oturtulacağını şeklinde tehdit ettiğini de iddia etti.

Galatasaray'a sezon başında 1.5 milyon Euro bedelle kiralanan Angelino bu sezon çıktığı 17 resmi maçta takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı. (beIN Sports Türkiye)