Spor

Lazio'ya ret, Galatasaray'a evet!

30 Haziran 2023 10:45

Galatasaray'la prensip anlaşmasına varan Leandro Paredes, Lazio'ya "Şampiyonluğa oynayan bir takımda olmak istiyorum" diyerek olumsuz yanıt verdi. Kulüplerin anlaşmasını bekleyen Arjantinli oyuncu, önceki gece sarı-kırmızılı taraftarlara bir de mesaj gönderdi.

Bir süredir teknik patron Sarri'nin isteği üzerine Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile ilgilenen Lazio, bu kez de sarı-kırmızılı kulübün transferdeki önemli hedeflerinden Leandro Paredes'e yöneldi.

İtalyan kulübünün hem PSG'ye transfer teklifi yaptığı hem de Paredes'in menajeriyle masaya oturduğu öğrenildi.

Lazio devreye girdi

Galatasaray cephesinde transferine "Bitti" gözüyle bakılırken Paredes'in Lazio ile görüşmesi panik havası yarattı. Ancak kulübün edindiği son bilgilere göre, Paredes ile Lazio arasındaki ilk görüşme olumsuz sonuçlandı. Sebebi ise 29 yaşındaki futbolcunun şampiyonluk mücadelesi vermek istemesi.

4 yıllık sözleşmeye "evet" dedi

Icardi'yle sohbet ediyor Kiralık gittiği Juventus'a veda eden, yeni sezon planları arasında yer almadığı PSG'yle de yolları ayırmaya hazırlanan Paredes, Galatasaray'a senelik 2.5 milyon Euro maaş ve 4 yıllık kontrat üzerinden "Evet" cevabı vererek beklemeye geçti.

Resmiyet kazanması bekleniyor

Sarı-Kırmızılı kulüp, PSG ile bonservis görüşmelerini tamamladığında, son anda başka bir aksilik çıkmazsa transferin resmiyete kavuşması bekleniyor. Paredes'in vatandaşı ve eski takım arkadaşı Icardi'yle de sık sık Galatasaray hakkında sohbet ettiği öğrenildi.

Galatasaray'a büyük övgü Kulüpler ve oyuncunun temsilcileri arasında bu gelişmeler yaşanırken, Paredes'ten sıcağı sıcağına bir Galatasaray mesajının gelmesi, sarı-kırmızılı camiada heyecan yarattı.

Taraftara mesaj

Tecrübeli orta saha oyuncusu,dijital bir platformdaki canlı yayında kendisine gelen soruları cevaplarken, "Bugüne kadar oynadığın en gürültülü ve coşkulu stat hangisiydi?" şeklindeki soruya, "Galatasaray" cevabını verdi. Paredes'in bu yanıtı, Galatasaraylı taraftarlara bir mesaj olarak değerlendirildi. (Fanatik)