Gündem

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, toprağa verildi

24 Temmuz 2023 18:31

Ankara'da kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Samsun'un Ladik İlçe Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, düzenlenen törenin ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

İki yıldır kanser ile mücadele eden Ladik Belediye Başkanı Özel, dün tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 31 Mart 2019’da yapılan Mahalli İdareler Seçimi’nde AKP'nin Cumhur İttifakı’ndan Ladik Belediye Başkanı seçilen Özel’in cenazesi, önce Ladik Belediye Başkanlığı önüne getirildi.

Erdoğan taziyelerini iletti

Buradaki törene, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, AKP Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz ve Çiğdem Karaaslan, AKP Samsun milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz aracılığı ile Özel’in eşi Dr. Gürkan Özel’i arayarak  taziyelerini iletti.

Burada ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Özel, aile kabristanlığında toprağa verildi. (DHA)