Gündem

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK yurt başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından adaylar, KYK yurt sonuçlarını araştırmaya başladı. KYK yurt sonuçlarının e-Devlet üzerinden erişime açılacağı öğrenildi. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

31 Ağustos 2022 12:47

KYK yurt başvuruları, 24-28 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. Başvurularını tamamlayan adaylar, KYK yurt sonuçlarını merak etti. Geçen yıl eylül ayında açıklanan KYK yurt başvuru sonuçlarının bu seneki ilan tarihi sorgulanmaya başlandı. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, KYK yurt başvurusu ile ilgili açıklamasının ardından öğrenciler, başvuru süreçlerini tamamladı. 

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında henüz resmî bir açıklama yapılmadı, ancak sonuçların, okulların açılma tarihi de göz önünde bulundurulduğunda eylül ayı içerisinde erişime açılması bekleniyor.

KYK yurt ücretleri ne kadar?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt ücretleriyle ilgili "Resmî olarak yurt ücretlerini eylül ayı içerisinde açıklayacağız" dedi.

KYK YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI