Spor

Kostas Mitroglou, İtalya yolcusu; prensip anlaşmasına varıldı

05 Ağustos 2019 17:06

Galatasaray'ın devre arasında Marsilya'dan kiraladığı Kostas Mitroglou, İtalya Serie A yolcusu. İtalyan ekibi Lecce, Yunan golcü ile prensip anlaşmasına vardı. Transferin 1-2 gün içinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Akşam'ın haberine göre; şampiyon olarak bitirilen sezonda Galatasaray, ne Diagne’den ne de Mitroglou’dan beklenen verimi alamadı. İki futbolcuyu da takımdan göndermek için çalışmalara başlayan yönetim, Yunanlı futbolcunun menajerine talimat verirken, Panos Galariotis’in bazı İtalyan ve Fransız takımlarıyla görüşme halinde olduğu, hatta tecrübeli oyuncunun Nantes’le masaya oturduğu belirtilmişti.

Burak Yılmaz olmadı, Mitroglou gidiyor

Aradan geçen 2 haftalık süreç içerisinde bazı kulüplerle dirsek teması halinde olan menajer Panos Galariotis’in Kostas Mitroglou’nu Lecce’ye götüreceği belli oldu. Burak Yılmaz’ın sakatlığı, Babacar’ın maliyeti, Zaza’yı taraftarların istememesi üzerine Mitroglou ile görüşmelere başlayan İtalyan kulübünün oyuncuyla prensipte anlaşmaya vardığı öğrenilirken, transferin bir iki gün içerisinde biteceği ifade edildi.