Dünya

Pembe Tesla ile seks yapmaya çalışırken görüntülendi

Araç sahipleri şikayetçi olamadı

24 Mayıs 2024 10:32

T24 Dış Haberler

Kore'de, Hyundai Alışveriş Merkezi'nde yaşanan olayda, pembe bir Tesla aracın sahibi araca binmek için yaklaştığında bir adamın aracını öptüğünü ve çeşitli müstehcen hareketler sergilediğini gördü. 

Olay yerinden kaçan kadın ve eşi, alışveriş merkezinin güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğinde, adamın yaklaşık 3 saat boyunca araçla tuhaf yakınlıklar kurmaya çalıştığını fark etti. 

Tuhaf olayın ardından çift durumu polise bildirdi ancak araç zarar görmediği için duruma uygulanabilecek spesifik bir suçlama olmadığından şikayetçi olamadıkları belirtildi. 

Çift, mekanofililerin (araba gibi makinelere cinsel çekim içeren bir parafili) gelecekte benzer bir olayı tekrarlamasına engel olmak için aracın üzerindeki pembe ambalajı sökmeye karar verdiklerini söylerken, "Belki de pembe ambalajı çıkarmak en iyisi olur. Acaba seksi iç çamaşırı falan gibi mekanofilileri tetikliyor mu diye merak ediyorum" diye konuştu. 

Mart ayı sonlarında meydana gelen benzer bir olayda da, farklı bir adamın beyaz bir AUDI araba ile cinsel aktivitede bulunduğu görüldü. Kaydedilen görüntülerde adamın arabanın kaputunun üstünde kendini kaportaya sürttüğü ve ardından aynısını arabanın ön çamurluğuna da yaptığı görüldü.