Gündem

KÖPRÜDEKİ KAZADA "UNUTULAN TABELA" İDDİASI

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL/İSTANBUL, (DHA) 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde unutulduğu öne sürülen tabelaya çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı

16 Kasım 2018 19:12

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL/İSTANBUL, (DHA) 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde unutulduğu öne sürülen tabelaya çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazayı görüp duran diğer motosikletliler yardım etmek için seferber oldu. Yaşananlar yine yardım için duran bir motosikletlinin kaskındaki kameraya yansıdı.
Kaza geçtiğimiz Pazar akşamı saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 40’ıncısı düzenlenen İstanbul Avrasya Maratonu için getirilen bir spor giyim firmasına ait tabela, maraton tamamlandıktan sonra trafiğe açılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde yol kenarında unutuldu. Kadıköy’deki Fenerbahçe maçı çıkışında motosikleti ile Avrupa yakasına geçen bir taraftar, iddiaya göre köprü üzerinde unutulan tabelaya çarptı. Çarpmayla motosikletin hakimiyetini kaybeden sürücü düşerek yaralandı. Kazayı görenler diğer motosiklet sürücüleri  yaralıya yardım etmek için seferber oldu. Yine yardım için duran motosikletli Gürkan Çalışkan yaşananları kaskında takılı olan kamera ile kaydetti.

EKİPMANIN ÖNEMİ ANLATTILAR
El parmağı kırılan motosiklet sürücüsünü bir an olsun yalnız bırakmayan diğer motosikletliler kazalardan korunmak için koruyucu eldiven ve diğer ekipmanların kullanılmasını ve önemini  kazazedeye anlattılar. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri sürücüyü,  kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Yolda unutulan tabela polis tarafından kaldırıldı.


Görüntü dökümü
MOTOSİKLET KASK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ
-Motosikletlinin çarptığı yol kenarında unutulan tabela
-Yerde oturan yaralı
-Yardım için duran diğer motosikletliler
-Motosikletlilerin kaza yapan motosikletliye koruyucu ekipmanların önemini anlatması
-Ambulansın gelişi
-Yaralıya ilk müdahale
-Yaralının sedye ile ambulansa taşınması
-Genel ve detay görüntüler

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir