Gündem

Köpeğin dalgalarla mücadelesinde mutlu son

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA (DHA) - ANTALYA Konyaaltı sahilinde denizin yükselmesiyle kum tepesinde mahsur kalan köpeğin dalgalarla mücadelesi, kameralara yansıdı

16 Aralık 2018 18:57

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA (DHA) - ANTALYA Konyaaltı sahilinde denizin yükselmesiyle kum tepesinde mahsur kalan köpeğin dalgalarla mücadelesi, kameralara yansıdı. Bir kişi dalgalara rağmen köpeği kurtarmak için denize atlarken, köpek kendi çabasıyla kıyıya ulaştı.
Antalya\'da saat 08.30\'da eşiyle Konyaaltı sahilinde yürüyüşe çıkan Hasan Hüseyin Dulun, denizin renginin aniden değiştiğini fark etti. Anı görüntüleyen Dulun, Bogaçayı ile denizin buluştuğu noktada inşaat çalışmaları için oluşturulan kumun tepesinde bir köpeği fark etti. Dalgaların hızlanmasıyla kum tepesi bir anda denizin ortasında kaldı. Dalgalar sonucunda kum yığınları tamamen kaybolurken köpek de denizde mahsur kaldı. Çevredekiler itfaiyeye haber verirken bir kişi dalgalara aldırmadan köpeği kurtarmak için denize atladı. Ancak dalgalar bu kişiyi bir yöne, köpeği ayrı bir yöne savurdu. Köpek dalgalarla boguştuktan sonra kıyıya çıkmayı başardı. Kıyıdaki vatandaşların bağırarak uyardığı duyarlı kişi de kıyıya çıktı.
Korku dolu anların yaşandığı anlar, yerini sevince bıraktı.

FOTOĞRAFLI

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir