Gündem

Konserde fenalaşıp hayatını kaybetti, erkek arkadaşı kayıplara karıştı

Genç kadının kesin ölüm nedeni yapılan incelemelerin ardından belli olacak

19 Temmuz 2022 15:12

Hatay'dan erkek arkadaşıyla birlikte İstanbul'a bayram tatiline gelen 24 yaşındaki Çağla Alara Pınarcı gittiği konserde fenalaşarak hayatını kaybetti. Onu hastaneye getirdikten sonra öldüğünü öğrenen ve ortadan kaybolan erkek arkadaşı Mehmet Ö.B. polis ekiplerince aranıyor.

Hatay İskenderun'da ikamet eden ve üniversite öğrencisi olan 24 yaşındaki Çağla Alara Pınarcı, erkek arkadaşı ile bayram tatilinde İstanbul'a gezmeye geldi. Mehmet Ö.B. ile İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezip akşamları da eğlence mekanlarına gittiler.

İddiaya göre geçen cumartesi günü Harbiye'de bulunan bir açık hava konseri mekânında yapılan konsere katıldılar. Saatler 21:45'i gösterdiğinde Çağla Pınarcı bir anda fenalaştı ve baygınlık geçirdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; arkadaşı hemen 112 Acil'i arayıp yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Çağla Pınarcı yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Arkadaşı için ambulans çağıran ve peşlerinden hastaneye kadar gelen Mehmet Ö.B. ise Çağla'nın ölüm haberini aldıktan sonra hastaneden çıkıp ortadan kayboldu.

Polis ekipleri şüpheli ölümün ardından hemen harekete geçip Çağla'nın parkta baygınlık geçirdiği yerde incelemelerde bulundu. Aynı zaman da hastaneden çıkıp ortadan kaybolan Mehmet Ö.B.'yi de aramaya başladı.

Çağla'nın cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polisin ulaştığı Çağla'nın ailesi, Hatay İskenderun'da yaşadıklarını, kızlarının erkek arkadaşıyla gezmek için İstanbul'a gittiğini söyledi. Çağla'nın kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından netlik kazanacağı belirtildi.