Ekonomi

Koctas.com.tr, pazaryeri oldu

31 Mayıs 2023 14:38

Koçtaş’ın dijital mağazası olan koctas.com.tr, ev geliştirme sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek pazaryeri oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Koçtaş, 58 ilde bulunan 389 mağazasıyla müşterilerine hizmet verirken koctas.com.tr aracılığıyla da yüz binlerce ürün seçeneğini tüm Türkiye’ye ulaştırıyor. Şirket, evini güzelleştirmek ve geliştirmek isteyenleri geniş tedarikçi ağı ve Türkiye’nin önde gelen markalarıyla buluşturuyor.

Koçtaş; geniş taksit avantajı, nakliye-montaj hizmeti, mağazadan teslim al seçeneği, eğitim ve ilham içerikleriyle müşterilerinin talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, “Ev geliştirme sektöründe edindiğimiz çeyrek asrı aşan deneyimi ve uzmanlığımızı, ‘Online Pazaryeri’ projemizle çok daha fazla kişi ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bu adım, Koçtaş için bir dönüm noktası. Pazaryeri projemizle birlikte ürün sayımızda bu yıl en az 5 kat artış olacak. Diğer pazaryerlerinden farklı olarak Koçtaş’ın Türkiye’nin pek çok noktasına yayılan fiziksel mağaza gücü ve tüm dijital kanallarda da geçerli Koçtaş garantili, yaygın nakliye ve montaj hizmeti bulunuyor. Bu önemli avantajları da en uygun şekilde değerlendirmek istiyoruz. Yıl sonuna kadar 500 bin ürüne ve 1000’in üzerinde satıcıya ulaşmayı hedefliyoruz. Koçtaş güvencesiyle çok kısa sürede milyonlarca ürünü milyonlarca müşteriyle buluşturacağız” dedi.