Ekonomi

Koç Holding’den Cumhuriyet Bayramı’na özel iletişim kampanyası

28 Ekim 2024 11:34

T24 Ekonomi

Koç Holding, Cumhuriyetimizin 101. kuruluş yıldönümünde, çağdaş, laik ve demokratik değerlerin önemini vurguladığı yeni iletişim kampanyasını duyurdu. 28 Ekim’de dijital ve açık hava mecralarında başlayacak olan kampanya, Koç Holding ve Topluluk şirketlerinin 2006 yılından beri süregelen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü iletişim çalışmalarıyla son bulacak.

Koç Holding, bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda “Şans Eseri Değil, O’nun Eseri” sloganıyla kampanya hazırladı. Kampanya, Cumhuriyet’in sağladığı kazanımları hatırlatmayı hedefliyor. Topluluk şirketleriyle birlikte yürütülen kampanya ile Koç Holding, Türkiye’nin dört bir yanına Cumhuriyet kutlamalarını taşıyacak.

8 Kasım’a kadar her gün Cumhuriyet değerlerine vurgu yapan bir video

 Kampanya, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu dijital ve açık hava mecralarına taşırken, her gün Cumhuriyet’in temel değerlerine dikkat çeken videolarla devam edecek. 28 Ekim’den 8 Kasım’a kadar sürecek olan video serisinde, demokrasi, bağımsızlık, hukuk, tarım, kalkınma, eğitim, sağlık, sanat, spor ve barış gibi Cumhuriyet’in temel kazanımları ele alınacak.

Videolar, Koç Holding ve Topluluk şirketlerinin sosyal medya hesapları ile açık hava mecralarında izleyiciyle buluşacak. Kampanya, Koç Holding ve Topluluk şirketlerinin 2006 yılından beri süregelen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü iletişim çalışmalarıyla son bulacak.

 Projenin yaratıcı ajansı Tribal Worldwide İstanbul, yapım şirketi ise Lunapark oldu.