Gündem

Kış geldi, bere ve atkı satışları arttı

YASİN DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA) - TÜM yurdu etkisi altına soğuk ve yağışlı hava etkisini  Kayseri merkez ile ilçelerinde de göstermeye başladı

15 Aralık 2018 15:07

YASİN DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA) - TÜM yurdu etkisi altına soğuk ve yağışlı hava etkisini  Kayseri merkez ile ilçelerinde de göstermeye başladı. Kayseri\'de bere ve atkı satışı yapan esnaf, satışlardan memnun. Kışlık şapka ve atkılar, 10 ila 50 TL arası, eldivenler ise 5 ila 20 TL arasında alıcı buluyor. 
Hava sıcaklığının eksi  8 dereceyi gördüğü Kayseri\'de soğuktan korunmak isteyen vatandaşlar tarihi Kapalı Çarşı\'daki şapka ve eldiven satışı yapan dükkanların yolunu tuttu. Vatandaşlar soğuk ve yağışlı havadan korunmak için şapka, eldiven ve atkıya rağbet gösteriyor. 
Şapka satıcısı Feyzullah Çat, \"Havaların soğumasıyla işletmelerimize rağbet başladı. Üşümemek ve sıcak bir kış dönemi geçirmek isteyenler yün özellikli şapkaları tercih ediyorlar. Genç kesim ise kasket alarak soğuktan korunmaya çalışıyor. Fiyatlarımız geçtiğimiz yıl ile neredeyse aynı.  Şapkalarımızın fiyatları 10 liradan başlıyor, kalitesine göre 50 liraya kadar yükseliyor. Eldivenler ise 5  ila 20 lira arasında satılıyor\" dedi.

FOTOLU

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir