Gündem

Kılıçdaroğlu: Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız

"Faillerin derhal yakalanmasını ve yargı önüne çıkarılmasını bekliyorum"

31 Mart 2023 12:31

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlanmasına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız" dedi.

İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı, bugün sabaha karşı henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. İstanbul Valiliği, konuyla ilgili tahkikat başlatıldığını duyurdu. İl binası önüne gelen İyi Parti lideri Meral Akşener, binanın hem birinci hem üçüncü kattan kurşunlandığını belirtti.  Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik, "Beni kendinle uğraştırma" ifadesini hatırlatan Akşener, “Meral Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey!” diye konuştu. Akşener'in açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Sözcüsü Faik Öztrak da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Az önce Sayın Meral Akşener ile görüştüm. Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız. Faillerin derhal yakalanmasını ve yargı önüne çıkarılmasını bekliyorum" ifadesini kullandı. 

TIKLAYIN - İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı kurşunlandı

TIKLAYIN - Akşener, kurşunlanan İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde:  Meral Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey!