Ekonomi

Kılıçdaroğlu’ndan EYT açıklaması: Sorunlarını çözeceğiz

Erdoğan, "Bizim başımıza bu erken emekliliği dolayanlar bedelini ödeyecek" demişti

17 Kasım 2019 15:30

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken emeklilik sisteminin Türkiye'nin zararına olacağını ileri sürerek, "Bizim başımıza bu erken emekliliği dolayanlar bunu bedelini ödeyecekler. Milletimin faydası neredeyse varım, milletimin ve ülkemin zararına olan bir şeye asla yokum. Seçim kaybetsek de yokum"  dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, EYT’lilerin sorunlarını çözeceklerini söyledi.

TIKLAYIN - Erdoğan: Bizim başımıza bu erken emekliliği dolayanlar bedelini ödeyecek

Kılıçdaroğlu, İstanbul’da, BİRKONFED İş Dünyası Konfederasyonu’nun ‘Ekonomi Değerlendirme Toplantıları’ başlığıyla düzenlediği programın ardından gazetecilerin EYT’ye ilişkin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, “Seçimi kaybetme noktasına gelmesi tabii Erdoğan’ın başarısızlığını gösteriyor. EYT’liler hiç meraklanmasınlar, onların sorunlarını çözeceğiz. Erdoğan ve iktidarı, Türkiye’nin bugüne kadarki hiçbir sorununu çözmedi, tam tersine sorun üretti. Ben buradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına söz veriyorum, Türkiye’deki bütün sorunları, akılcı, tutarlı politikalarla istişare ederek çözeceğiz” dedi.