Dünya

Kendisini "şeytanın bebeği" olarak tanıtan 27 yaşındaki satanist, anne ve babasını palayla öldürdü

05 Mart 2024 12:35

T24 Dış Haberler

Polonya'nın Ostroda kasabasında yaşayan ve kendisini "şeytanın bebeği" olarak tanıtan 27 yaşındaki kadın, anne ve babasını palayla keserek öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis cezasıyla yargılanıyor. 

Kendisine "Lilith" adını da veren Klaudia W. isimli kadın, internete yüklediği çeşitli ayin videolarıyla da tanınıyordu. 

Polis, daireye intikal ettikten sonra kadının anne ve babasının kanlı kalıntılarını bulduklarını söylerken, kadın olay yerine yakın bir konumda yakalandı. Klaudia'nın, 49 yaşındaki annesi ve 57 yaşındaki babasıyla birlikte yaşadığı bildirildi. 

Psikiyatrik değerlendirmelerin yapılması beklenirken, bölge savcısı Klaudia'ya daha önce akıl hastalığı teşhisi konulduğunu ancak tedavisine devam edilmediğini söyledi. 

Bir arkadaşı, Klaudia'nın davranışlarında anormallikler olduğunu, çeşitli uyuşturucu maddeler kullandığını ve okültizme yoğun ilgi duyduğunu söylerken, eskiden böyle biri olmadığını da belirtti. 

Birkaç yabancı dil bildiği ve iyi bir okula gittiği de belirtilen kadın, anne ve babasının cesetlerine benzine döktükten sonra ateşe verdi. Kendi vücudunda da yanıklara neden olan girişiminin ardından babasının arabasıyla olay yerinden kaçmaya çalıştı ancak arabayı çarptıktan sonra yoluna yaya olarak devam etti.

Bölge savcısı Rafał Kozinski, Super Express gazetesine verdiği demeçte, Klaudia yakalandığında zorluk çıkarmadı ve suçunu kabul etti. 

Kozinski şöyle konuştu: "Suçunu kabul etti, kaçmaya çalışmadı. Fazla konuşmak istemedi. Kendi dünyasındaydı, onunla iletişim kurmak zordu"