Dünya

Kendilerini gözaltına alan polisin devriye arabasında seks yaptılar: "Kelepçe ile kaçmaya çalıştı"

17 Eylül 2019 13:45

T24 Dış haberler

ABD'nin Florida eyaletinin Nassau idari bölgesinde polis, içkili araç kullandıkları gerekçesiyle bir çifti gözaltına aldı. Gözaltına alınan çift polis arabasında seks yaptı. 

Miami Herald'ın haberine göre Nassau Şerif Departmanı'na çalışan polis memuru, 31 yaşındaki Aaron Thomas ve 35 yaşındaki Megan Mondanaro'nun geç saatte orta şeritten bisiklet sürdüğünü gördü. Memur, bisikletlerden biri neredeyse yoldan geçen araca çaptığı için çifti durdurdu. Polis memuru ikisinin de nefesinde alkol kokusu aldığını ve gözlerinin kanlı olduğunu bildirdi. Thomas ve Mondanaro, içkili bir şekilde araç kullandıkları gerekçesiyle polis merkezine götürülmek üzere polis aracına bindirdi. 

Memurun raporunda şu ifadeler yer aldı: "Ben devriye aracımın dışındayken Megan ile Aaron kıyafetlerini çıkardı ve seks yapmaya başladılar. Onları durdurmak için kapıyı açtığımda Aaron çıplaktı ve Megan'ın pantolonu çıkmıştı."

Raporun devamına göre memur Thomas'ı arabadan çıkardı. Bunun üzerine gözaltına alınan adam memurun elinden kurtularak kaçtı. Aaron Thomas kısa süre sonra bir dondurmacının arkasında saklanırken yakalandı. 31 yaşındaki adam kelepçe ile kaçtığı için ek olarak hırsızlıkla suçlandı. 

Çift, bölgede bulunan bir gözaltı merkezine götürüldü.