Gündem

Kenan Doğulu'dan Beren Saat-Kıvanç Tatlıtuğ yorumu:  Filiz Akın’la Cüneyt Arkın gibiler...

23 Kasım 2023 12:49

Ünlü oyuncu Beren Saat'in eşi şarkıcı Kenan Doğulu, 13 sene sonra bir film için bir araya gelen Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisini Yeşilçam yıldızlarına benzetti.

Aşk-ı Memnu dizisinde başrolleri paylaşan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra Netflix'in İstanbul İçin Son Çağrı filminde buluştu. İstanbul İçin Son Çağrı galasına katılan şarkıcı Kenan Doğulu, "Uzun mesajlı bir filmde buluşmaları hepimizi mutlu etti" dedi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, galaya katılan Doğulu, "Çağdaş klasikleri arasına girmiş bir çift benim için Beren ve Kıvanç. Filiz Akın’la Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit’le Tarık Akan gibi… O yüzden o heyecan hepimizde vardı. Uzun mesajlı bir filmde buluşmaları hepimizi mutlu etti. Her şeyden önce Beren’in Bir hayranı olarak beni çok mutlu etti" diye konuştu. 

Kenan Doğulu, eşiyle beraber bir proje teklifi gelirse değerlendirip değerlendirmeyeceği sorusuna ise "Ben projeci bir insanım. Güzel bir proje olursa neden olmasın? Heyecanlanırım, oyunculuk yapmak benim için yeni bir heyecan… Ayrıca bizim kendi hikayemiz olursa çok daha heyecanlı olur" diye yanıt verdi.