Gündem

Kaza yapan alkollü sürücü, bekçilere kimlik kontrolü yapmak istedi

18 Temmuz 2021 12:28

İstanbul Esenyurt'ta sürdüğü otomobil ile kaza yapan ve alkollü olduğu tespit edilen sürücü, bekçilere hakaret edip kimlik kontrolü yapmak istedi. Alkollü sürücü, uzun uğraşlar sonucu ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Sürücünün tavırlarından dolayı alkollü olduğundan şüphelenen bekçiler, olay yerine polis ekiplerini çağırdı. Bu sırada kimliğini vermemek için direnen sürücü, arabasına binip olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Bekçilere ve polis ekiplerine karşı direnen sürücü küfürler edip, tehditler savurdu.

Kimlik soran bekçiye “Sen kimsin?” diyerek tepki gösteren ve hakaret eden S.Y., alkollü olmadığını savunarak aracına bindi. Bu esnada GBT yapmak isteyen bir bekçinin "Adınız ne?" sorusuna “Cehennemin dibi” yanıtını veren S.Y, yeniden hakaret etmeye başladı.

Uyarılara rağmen aracından inmeyen S.Y., bu sefer de otomobilinin anahtarını alan bekçinin üzerine yürüdü. Bekçinin defalarca adını ve soyadını sorduğu S.Y., kimlik kontrolü de yapmak istedi.

Polis ekiplerinin gelmesi ile S.Y.'ye alkol kontrolü yapıldı. Yapılan kontrollerde kadının 2.61 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Kendisine soru soran gazetecilere de saldıran alkollü sürücü, polis ekipleri tarafından sakinleştirildi. Araca binen S.Y., önce hastaneye, daha sonra polis merkezine götürüldü.