Spor

"Karı gibi arkadan konuşmayacaklar" demişti; Beşiktaş Başkanı Orman: Bütün kadınlardan özür diliyorum

"Maksadını aşan bir ifade oldu"

12 Mayıs 2019 15:23

Beşiktaş'ın dün yapılan mali genel kurulunda söylediği "Karı gibi arkadan konuşmayacaklar" ifadelerini kullanan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan özür açıklaması geldi. Orman, "Hayatım kadınlarla geçiyor. Bütün kadınlardan özür diliyorum, maksadını aşan bir ifade oldu ama niyetim o değildi” dedi. 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olağan Seçimli Kongre’de oy kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Kongrenin hayırlı olmasını söyleyen Orman, dün yapılan mali genel kurulda söylediği ‘Karı gibi arkadan konuşmayacaklar’ sözüyle ilgili açıklamada bulundu.

Beşiktaş’taki son kongre olduğunu söyleyen Orman, “Göreve geldikten sonra yapılan tüzük değişikliğiyle 3 dönemden fazla başkanlık yapılmıyor. Çok da iyi oldu. Her gelen gitmesini de bilmeli. Seçim sonuçlarına göre bir açıklama daha yapacağım. Hayat niyetle alakalıdır. Dün kongre elektriği içinde söylediğim bir laf başka yerlere çekildi. Niyetim o değildi. Ben bu kulübü yönetirken birçok iftirayla karşı karşıya kaldım. Yurt dışına kaçan birisiyle Kanada’da altın işi yapıyormuşum, bir sürü yalan var. Her gün bir yalan üretiyorlar. Mesele bizi iyi çalıştırmamak. Muhalefetse eğer bu, biraz vicdansızca yapılıyor. Dün de mali genel kurul biraz elektrikli geçince, yüzümüze konuşamıyorlar, arkadan konuşuyorlar derken istemediğim bir laf ağzımdan çıktı. 2 kızım var, 2 ablam var, annem var. Hayatım kadınlarla geçiyor. Bütün kadınlardan özür diliyorum, maksadını aşan bir ifade oldu ama niyetim o değildi” diyerek kadınlardan özür diledi.