Gündem

Karar yazarı Ocaktan'dan AKP'li Yediyıldız'a tepki: Erdoğan'ı överken, "Ayakkabısını elimizle yalamamız lazım" sözleri, hepimizin yüzünü kızartıyor

25 Ocak 2023 09:11

Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, "Tayyip ağabeye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım" ifadelerini kullanan AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız'a tepki gösterdi. Ocaktan, "Esas itibarıyla AK Parti geniş toplum kesimleriyle arasındaki en değerli varlığı olan gönül bağlarını kaybettiği için artık empati yapma gereği duymadığı gibi, insanlara karşı umursamaz tavır sergilemekte de bir beis görmüyor. Bu bağlamda AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı överken, 'Ayakkabısını elimizle yalamamız lazım' sözleri, açıkçası hepimizin yüzünü kızartıyor" ifadelerini kullandı.

Ocaktan, "Diyelim ki annesinin karne hediyesi olarak et aldığını söyleyen çocuğun haberini yalanlamayı başardık. Peki ucuz et alabilmek için sabahın erken saatlerinde evden çıkıp Et ve Süt Kurumu marketlerinin önünde kuyrukta bekleyen vatandaşların feryadını nasıl gizleyeceğiz? Hal böyleyken AK Partili bakanların, vekillerin krizin altında ezilen insanların gözlerinin içine baka baka, ‘mutluluk hikayeleri’ anlatmaları, açıkçası çok incitici bir durum" diye yazdı.

Yazının tamamı için tıklayın...