Gündem

Karar yazarı Kahveci: İslami hocalarımız devreye girer, mübarek 3 aylarda fakirliğin kutsallığından bahsederler, hurileri hep onlar kapacak

"Seçmen yer mi bunları? Neden yemesin ki"

16 Ocak 2024 09:20

Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci, TÜİK rakamlarına göre ekim ve kasım aylarında çalışan sayısının 224 bin kişi azaldığını belirterek, "Yine TÜİK son iki ayda “ücretli çalışan” sayısının 318 bin kişi azaldığını ilan etti. Yani insanlar iş bulmayı bırakın, ellerindeki işleri kaybetmeye başladı. Ama daha durun... Bu henüz başlangıç. Asıl fatura seçimden sonra" diye yazdı.

Yerel seçimlerde İstanbul'un çok önemli olduğunu kaydeden Kahveci, "Gerisini boşverin ama İstanbul olmazsa olmaz. Körfez ülkelerine verilen KANAL İSTANBUL var. Adamlar o kadar arsayı boşuna mı aldı? Kanal İstanbul etrafına şöyle 500 bin kişilik ARAP şehri kursak fena mı olur! Hem bahanesi de deprem olur.

Seçmen yer mi bunları? Neden yemesin ki; yemediği ne kaldı zaten? Sahte montaj kasetleri yemedi mi? İyi ama insanlar işini kaybederken nasıl izah edilecek bu ulvi Kanal ve yeni şehir?

Hiç düşünmeyin ve dert etmeyin. İslami hocalarımız devreye girer ve bu mübarek 3 aylarda fakirliğin kutsallığından bahsederler. Fakir var ya fakir... Hurileri hep onlar kapacak. Fakirliğin kutsallığını bir düşün ve gelecek Hurileri hayal et" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...