Dünya

'Karanlıklar Prensi' Osbourne, geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez dinleyicileriyle buluştu

23 Temmuz 2022 13:27

73 yaşındaki İngiliz Metal yıldızı Ozzy Osbourne, geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez dinleyicileriyle buluştu.

22 Temmuz tarihinde Kaliforniya San Diego’da gerçekleşen Comic-Con’a katılan Osbourne, merakla beklenen ‘Patient Number 9’ albümü için birlikte çalıştığı çizgi roman endüstrisinin önde gelen isimlerinden Todd Mcfarlane ile sınırlı sayıda tasarlanan çizgi roman için Stern Pinball standında imza töreni düzenledi.

Entertainment Tonight adlı televizyon programından Matt Cohen, geçen ay geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez Comic-Con International’da dinleyiciyle buluşan ve sağlığı hakkında bilgilendirme yapan Osbourne, bunun son 3 yılın en zor şeyi olduğunu çünkü ameliyatından sonra iyileşmeye çalıştığını söyledi.

Durumu iyi olan sanatçı, 13 Haziran tarihinde, hayatının geri kalanını belirleyecek bir ameliyata girmişti. 2003 yılında geçirdiği bisiklet kazası sonrası daha önce geçirmiş olduğu başka bir kaza sonucu omurgasına yerleştirilen metal çubuklar çıkmıştı.

Parkinson hastalığıyla da mücadele eden Osbourne, Classic Rock dergisi ile yaptığı söyleşide boynundan bir ameliyat beklediğini, son zamanlarda düzgün yürüyemediğini ve her sabah fizik tedavi aldığını söylemişti.