Gündem

Kafede bir kadına bıçaklı saldırı: "Cezaevinden yeni çıktım, seni de öldürürüm"

Kafede önce tehdit edilen daha sonra bıçakla üzerine yürünen kadın kafenin mutfağına sığınarak kurtuldu

09 Ekim 2019 18:00

Bakırköy'de bir kafede oturduğu sırada bıçakla kovalanmaya başlayan kadın kafenin mutfağına sığındı. İş yeri sahibi Azize Güler, kovalanan kadını kurtarmaya çalışırken elinden yaralandı. Yaşanan anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Geçen pazar günü saat 16.00 sıralarında Yeşilköy'deki kafede meydana gelen olayda, Hakan D. edinilen bilgiye göre yanında getirdiği bıçakla kafede oturan yabancı uyruklu kadının yanına yaklaştı. Tehditler savuran Hakan D.'nin elindeki bıçağı fark eden kadın, "Beni öldürecekler yardım edin" diye çığlık atarak kafenin mutfağına sığındı. Şahıs mutfağa girmeye çalışırken, iş yeri sahibi Güler ve çalışanlar da duruma engel olmaya çalıştı. Yaşanan olayda Güler elinden yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine polis ekipleri sevk edilirken, saldırgan da ifadesi alınması için karakola götürüldü. 

"Cezaevinden yeni çıktım, seni de öldürürüm"

İş yeri sahibi Azize Güler "Normal müşteriler otururken bir arbede çıktı. Bir kadın koşarak geldi mutfağıma sığındı. 'Beni öldürecekler kurtarın beni' dedi. Arkasından bir genç geldi. 'Çekilin önümden öldüreceğim' dedi. Elinde bıçak vardı. Koşarak aşağıya indi. Giremezsin dedim. 'Ben zaten yeni cezaevinden çıktım seni de öldürürüm' dedi. Kadını öldürmek için mutfağa girmek istiyor. Edindiğimiz bilgilere göre, ilk eşine boşanma davası açmış, ilk eşi de iki çocuğuyla beraber burayı basıyor. Burada arbede yaşanıyor. Kadın çantasını alıyor gitmeyi düşünüyor herhalde, daha sonra elinde bıçakla koşarak birinin indiğini görünce mutfağa sığınıyor. O arada oluyor her şey, ne deseydim yani gir öldür mü deseydim. Böyle bir şeye hayatta izin vermem. Sonra polise haber verdim. Şikayetçi oldum. Parmağımı onun kestiğini ifademde söyledim. Ama şuan zanlı serbest" dedi. 

Hakan D.'nin bıçakla kovaladığı kadının, annesiyle boşanma aşamasında olan babasının sevgilisi olduğu iddia edildi. (DHA)