Spor

Kadıköy'de ilginç olay: Skorbordda bir süreliğine Konyaspor yerine Galatasaray logosu yer aldı

Görsel, Spor Arena'dan alınmıştır

10 Ocak 2024 22:31

Erteleme maçında konuk ettiği Konyaspor'u 7-1'lik skorla bozguna uğratan Fenerbahçe, maçın son anlarında skorbord üzerinden ezeli rakibi Galatasaray'a göndermede bulundu.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında konuk ettiği Konyaspor'u 7-1'lik skorla mağlup ederek haftayı lider tamamlamayı garantilerken karşılaşmanın son anlarında Galatasaray'a olay bir gönderme yapıldı.

Süper Lig’de konuk ettiği Konyaspor’u 7-1 yenen Fenerbahçe, bu sezon ilk kez 7 gol atarken sarı-lacivertliler son 2 lig maçında 12 gol kaydetti.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde bu sezon hücumdaki verimliliği istatistiklere de yansıtan Fenerbahçe, 3 kez 5 gol atarken, bugün de 7 gollü galibiyete ulaştı. Süper Lig’in en çok gol atan takımı olan Kanarya, 19 hafta sonunda gol sayısını 56'ya yükseltti.

Geçtiğimiz pazar günü ligde İstanbulspor’u 5-1 mağlup eden Fenerbahçe, son 2 lig maçında 12 gole imza attı. Sarı-lacivertliler, bu galibiyetle puanını 50’ye yükseltirken, yeşil-beyazlılar 18 puanda kaldı. (Hürriyet)