Gündem

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci, ifade verdi: Kamuoyunu rahatsız eden görüntüler için özür diliyorum, gençler örnek almasın

19 Eylül 2023 18:49

Sosyal medyada vücut geliştirme videolarıyla bilinen Savaş Cebeci ile profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, 'düello' davetlerinin ardından sokakta kavga etti.

Cebeci'nin "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" sözlerine profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan'ın yanıt vermesi üzerine ikili arasında atışma yaşandı. Birbirlerini düelloya davet eden ikili, bir araya gelerek kavga etti.

Dövüş, Savaş Cebeci'nin pes etmesinin ardından sona erdi. Kavganın ardından Kaan Kazgan, kanlı yumruğunu göstererek, "Arkadaşlar şov bitti, bakın bunlar bazılarının kanları" diyerek bir video paylaştı.

Polis ve savcılık ise bu görüntüler üzerine harekete geçti.

Kazgan ve Cebeci, haklarında re'sen başlatılan soruşturma kapsamında bugün ifade verdi.

X hesabından açıklama yapan Kaan Kazgan, birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını söylerken, gözaltına alınmadıklarını bildirdi.

Kazgan, yayınladığı videoda, "Kamuoyunu rahatsız eden çekim görüntüleri için üzgünüm, herkesten özür diliyorum. Sporcular olarak gençlere örnek olmamız gerekiyor, gençlerden de bunları örnek almamalarını istiyorum" dedi.

Kazgan, sosyal medyada CHP lideri Kılıçdaroğlu adına açılan sahte hesaptan paylaşılan bir gönderiyi de gülerek paylaştı.

TIKLAYIN - Sosyal medyada atışan Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavgasına gelen yorumlar