Spor

Juan Mata, Galatasaray'a veda etti

01 Temmuz 2023 15:44

İspanyol futbolcu Juan Mata, Galatasaray'a veda etti.

Sosyal medya hesabından kulübe veda eden Juan Mata, "Teşekkür ederim Türkiye. Teşekkür ederim Galatasaray ailesi. Şampiyon Cimbom! Her zaman sizden biri olacağım. Sizi özleyeceğim. Şampiyonlar Ligi'ni lütfen yeniden stadımıza getirin." ifadelerini kullandı.

Mata'nın açıklamasının tamamı şöyle:

"Bittiği için üzülmüyorum, yaşandığı için mutluyum. Sonsuza kadar bu ailenin bir parçası olduğum için çok gururluyum. Stadyumumuzda ve deplasman maçlarımızda yarattığınız atmosfer rakipsiz, bunu size söyleyebilirim. HER ZAMAN evimizde oynuyormuşuz gibi hissettiriyor. Hiç şüphesiz dünyanın en iyi hayranlarından birisin. Bana ve aileme her yerde gösterdiğiniz sevgi için tüm kalbimle teşekkürler: sokaklarda, stadyumda, antrenman sahasında… Siz eşsizsiniz ve kulüp için vazgeçilmezsiniz. Hepinize hak ettiğiniz mutlu anları diliyorum. Seni asla unutmayacağım!

Cim Bom ailem. Muhteşem hayranlarımızla birlikte bu organizasyonu özel kılıyorsunuz. Bağlılığınız, profesyonelliğiniz ve en önemlisi rozete olan sevginiz ve sadakatiniz sayesinde ülkedeki en iyi takımız. Bu kulübü daha iyi hale getirmek için zaman ayıran ve biz oyuncular için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışan hepinize çok teşekkür ederim. Yakında görüşürüz! Başkan Sayın Dursun Özbek, bana muhteşem kulübünüzde oynama fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Erden Timur'a özel teşekkürler, Galatasaray'a olan sevginiz ve bu organizasyonu daha da ileriye götürme azminiz takdire şayan. Vizyonunuz kulübü ileriye taşıyacak. Sen iyi bir adamsın ve bu benim için en önemli şey."