Spor

Jose Mourinho: Yeni formatla birlikte zorluk yaşıyoruz

26 Eylül 2024 18:39

T24 Spor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında bugün Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibini konuk edecek.

Ülker Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak müsabaka öncesinde teknik direktör Jose Mourinho ve futbolcu Alexander Djiku açıklamalarda bulundu.

Mourinho'nun açıklamaları şöyle:

"Temel olarak önde oynayan 3 ofansif oyuncuyu değiştirdik. Becao ve Djiku değişikliği yaptık. İsmail yerine Amrabat oynuyor. Fiorentina'da Avrupa maçı oynamıştı. Temel olarak öndeki 3 oyuncuyu değiştirdik. Cengiz, İrfan ve Nesyri. Maça dinamik olarak başlamak istiyoruz."

"Bu tarz maçlarda motivasyon, UEFA turnuvası olması oluyor. En büyük motivasyonun bu olduğunu düşünüyorum. Yeni formatla birlikte zorluk yaşıyoruz ne yapılması gerektiğiyle ilgili. Herkes 3 puan almak istiyor. Bizim de 3 puan almaya çalışmamız lazım."

Djiku'nun açıklamaları şöyle:

"Oynayacağımız ilk maç, iyi başlamak istiyoruz. Hedefimiz her maçı kazanmak. Takımın içerisinde çok fazla kaliteli oyuncu var. İyi olacaktır, oynamayan oyuncular için, herkes hazır. Tek istediğimiz galibiyet."

"Galatasaray maçını unuttuk, almamız gereken iyi ve kötü dersleri aldık. Geliştirmemiz gereken noktalara eğildik. Önümüze bakmak zorundayız. Sonraki maç çok önemli, o da bu maç. Bu maçla birlikte galibiyetlere başlamak istiyoruz."