Dünya

Jennifer Lopez'in, seçmelere katılan başak burcu dansçıları gönderdiği iddia ediliyor

30 Ağustos 2022 13:16

Glee yıldızı Heather Morris, Jennifer Lopez’in seçmelere katılan başak burcu dansçıları gönderdiğini iddia etti.

Glee dizisinde Brittany karakterini canlandıran ve aynı zamanda profesyonel dansçı olan Morris, Jennifer Lopez’in başak burcu olan dansçıları seçmelerden çıkardığını söyledi.

Kova burcu olan Morris’in iddiasına göre, aslan burcu olan Lopez, seçmelerden başak burcu olan dansçıları toplayıp çıkardıktan sonra ‘geriye kalan dansçıları görmek ve herkesle tanışmak için işin en son kısmına gelindi’ dedi.

Just Sayin’ adlı podcast yayınından Justin Martindale ile yaptığı söyleşide Morris, orada olmadığını, bu yüzden bunun bir kulaktan dolma olduğunu ancak JLo’nun odada yürüdüğünü ve ‘çok teşekkürler, hepiniz çok çalıştınız. Odada bir başak varsa elini kaldırabilir mi?’ dediğini söyledi.

Morris, kulaktan dolma olmasına rağmen iddiaların doğru olduğunu belirterek dansçıların tüm gün Jennifer Lopez için seçmelere vakit harcadıktan sonra gitmek zorunda kaldıklarını söyledi. 

Podcast’ın bu bölümü binlerce beğeni aldı ve şöyle yorumlar geldi: ‘’çok yazık çünkü tanıdığım en iyi dansçılar başak burcu. Gölgede kalmak istemedi açıkça’’