Gündem

Jandarma’yı karıştıran İmam ve astsubay arasındaki para karşılığı cinsel ilişki iddiasında yeni gelişme

İddianame tamamlandı

görsel temsilidir

08 Ekim 2024 08:44

Van’da görev yapan üç jandarma görevlisinin bir imamı önce darp, sonra gasp ettiği olaya ilişkin soruşturma tamamlandı. Van Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede imam İ.S. ile Jandarma Astsubay Gül Kılıç arasında “duygusal ilişki” olduğu iddiası yer alırken, Kılıç ve emrindeki jandarmaların imama karşın “Silahla yağma” suçunu işledikleri belirtilerek 10 yıldan 15 yıla kadar hapis istedi.

Gerçek Gündem’den Seyhan Avşar’ın haberine aktardığı iddiaya göre, Van-Gevaş İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Jandarma Astsubay Gül Kılıç, eşinden boşandıktan sonra Bitlis’in merkez ilçesinde yaşayan İmam İ.S. sosyal medyadan konuşmaya başladı. 28 Ağustos gecesi ise imam ve astsubay Gül Kılıç buluştu. Van-Erciş karayolu kenarında arabada oldukları sırada yanlarına Jandarma Uzman Çavuş Orhan Ersoy, Jandarma Uzman Onbaşı Ömer Keleşoğlu geldi. İmamı önce kameraya çektiler. ‘Birine bir şey söylersen video yayılır’ dediler. Sonra ise öldüresiye darp edip ardından hesabındaki parayı kendi hesaplarına aktardılar. Astsubay Kılıç olay yerinden sivil şahıs Taner Şirp’in aracına binerek ayrıldı.

İmam İ.S.’nin şikayetiyle başlayan ve jandarma görevlilerinin tutuklanmasıyla devam eden soruşturmada Van Cumhuriyet Başsavcılığı haırladığı iddianamede söz konusu ilişki iddiasına yer verdi.

Savcılık imamı darp ve gasp eden 3’ü jandarma görevlisi, 1’i sivil olmak üzere 4 şahsın, “Gece vakti silahla yağma” suçundan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

TIKLAYIN - İmam ve astsubay arasındaki para karşılığı cinsel ilişki iddiası Jandarma'yı karıştırdı


 

İlgi çeken haberler...

TIKLAYIN - Yemeklerinden domuz eti çıkan şirketin sahibi AKP'li yönetici çıktı; firmadan "dindarız, vatanı bayrağı seviyoruz" açıklaması geldi

TIKLAYIN - Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’un kaza sonrası ses kayıtları ortaya çıktı: Adem Abi adam ölüyor, hemen gel, hayatım bitti

TIKLAYIN - Icardi'nin sözleşmesindeki "özel uçak" maddesi ortaya çıktı

TIKLAYIN - AKP 81 ili gezip rapor hazırladı, Erdoğan'a sundu: İşte vatandaşın en temel iki problemi

TIKLAYIN - Cinsel ilişki videosu iddiası üzerine TFF men etmişti; kadın hakemden açıklama geldi

TIKLAYIN - İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıktı: Telefonu açan erkek "Merak etme kızın emin ellerde" demiş

TIKLAYIN - İkbal’in ölümünden önceki son anları: Katil önce surlara kendi çıktı, ardından İkbal’i çağırdı

TIKLAYIN - Prof. Dr. Osman Müftüoğlu sıraladı: Potasyum eksikliğinin 10 belirtisi