Gündem

İyi Partili Erozan’dan 'ABD'ye hamburger yemeye gelmedik' sözleriyle ilgili açıklama: Sayın Kılıçdaroğlu’na değil, Erdoğan’aydı sataşmam

21 Ekim 2022 00:39

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, “ABD’ye hamburger yemeye gelmedik” sözleriyle ilgili olarak, "'Yetti artık' demenin zamanı geldi! Sayın Kılıçdaroğlu’na değil Erdoğan’aydı sataşmam" açıklamasını yaptı. 

ABD'ye giden İyi Parti heyetinde yer alan Ahmet Erozan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ABD'ye hamburger yemeye gelmedik…” ifadelerini kullanmıştı. 

Erozan, sözlerinin 'Kılıçdaroğlu'na hamburger göndermesi' başlığıyla haberleştirilmesi üzerine şu açıklamayı yaptı:

“'Yetti artık' demenin zamanı geldi! Sayın Kılıçdaroğlu'na değil, Erdoğan'aydı sataşmam… “Hamburger yemek için ABD'ye gitmeye gerek yoktu” dediği için ben Erdoğan'a “Buraya hamburger yemeğe gelmedik” dedim… Bana soru soran yok ama bilgi sahibi olmadan yorum yapan çok…”


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine ilişkin olarak, “Bu görüntüleri vermek için oraya kadar gitmesine gerek yoktu. Burada da benzin istasyonu var, hamburgerci var. Orada da vakit geçirebilirdi. Bu gezinin şaibeli kısımları var” açıklamasında bulunmuştu.