Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan Akşener açıklaması: Hiç kimse yeise kapılmasın, düşmanlık bize sadece güç verir

11 Haziran 2024 22:36

Eski İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından ortaya çıkan iddialara ilişkin sessizliğini bozdu. Görüşmenin detaylarını vermeyen ancak hakkında çıkan iddiaları yalanlayan Akşener, "Cumhurbaşkanını da zan altında bırakıyor" dedi. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ise Akşener'in açıklamasını paylaşarak mesaj verdi. 

Eski İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 5 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından ortaya çıkan iddialara ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Bir iş insanının Yargıtay’daki davasını çözmek için gitti" yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyerek hukuki yollara başvuracağını aktardı. Görüşmenin detayına dair açıklama yapmayan Akşener, gazeteci İsmail Saymaz'ın "Meral Akşener, Ankara'da ofis tuttu" iddiasının ise doğru olmadığını belirtti. 

genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ise Akşener'in açıklamasını paylaşarak, "Hiç kimse yeise kapılmasın. İYİ Parti’ye düşmanlık bize sadece güç verir. Dünümüzde bizimdir, yarınımız da" dedi.

TIKLAYIN - Akşener, Erdoğan'la görüşmesiyle ilgili sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı'mızı da zan altında bırakıyorlar, hukuki yollara başvuracağım 

TIKLAYIN - İsmail Saymaz: Meral Akşener Ankara'da ofis tuttu