Seçim 2024

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili istifa etti: "Akşener sürekli yanlış notalara basıyor!"

"Partinin iradesi, tokmağın birinin, davulunsa başkasının elinde olduğu, siyasal bir gürültü kaynağına dönüşmüştür"

26 Şubat 2024 10:43

31 Mart seçimlerine 81 ilde kendi adaylarıyla katılacağını duyuran İYİ Parti'de istifalar devam ediyor. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Keçili, "İYİ Parti ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

Karakeçili, "Her veda zordur çünkü zor zamanlarda, doğru amaçlarla, güzel duygularla, cesur insanlarla iyi günler geçirdim. Her şey için minnettarım tüm İYİ parti ailesine Teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Cem Karakeçili istifa açıklamasında, "Genel Başkan Sn. Meral Akşener, oldukça bilgili bir siyasetçi, fazlasıyla tecrübeli bir orkestra şefi olmasına rağmen, en iyi bilgini zannettiğimiz enstrümanlara ısrarla yanlış parçalar icra ettirmekte, en iyi bildiğini var saydığımız notalara sürekli yanlış basmaktadır. Gelinen noktada partinin iradesi, tokmağın birinin, davulunsa başkasının elinde olduğu, siyasal bir gürültü kaynağına dönüşmüştür. Bu hazin durumu üzüntüyle izleyen partimizin milyonlarca seçmeni ise davul ve tokmağın arasında sıkışıp kalmıştır." dedi.