Spor

İtalyan basını yazdı: Paredes'le anlaşma sağlandı, Torreira gidiyor

26 Haziran 2023 11:50

İtalyan basını, Galatasaray'ın Leandro Paredes ile anlaşma sağladığını ve Lucas Torreira'yı da Lazio'ya satacağını öne sürdü.

Corriere dello Sport'un haberine göre; Galatasaray'ın Paredes ile 2.5 milyon euro ücretten 4 yıllık anlaşma sağladığı, Arjantinli oyuncunun Galatasaray ile PSG arasındaki pazarlıkların kapanmasını beklediği öne sürüldü.

Galatasaray'ın Paredes'i aldıktan sonra Torreira'yı da Lazio'ya satabileceği belirtildi. Galatasaray'ın bu konuda tok satıcı olduğu ancak Lazio'nun hocası Maurizio Sarri'nin de Luca Torreira'yı çok istediği vurgulandı.

Torreira'nın menajeri "Roma'ya gideceğiz" demişti

Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur da, "Lucas Torreira, geçtiğimiz sezon en parlak şampiyonluğunu yaşadı. Galatasaray'ın Lucas'ı satılığa çıkarmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. İnanılmaz bir performans sergileyerek tüm hedeflerine kolayca ulaştı. Gelecek hafta Lazio'nun teklifini dinlemek için kulüple resmi bir randevum var.

Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ve Lucas, İtalya'yı her zaman sevmiştir. Ancak, çok açık konuşmak zorundayım. Lucas satılık değil ama iş, iştir. Bu randevuyu kabul ettik ve Roma'ya gideceğiz. Lazio gibi büyük bir kulübe saygı duymak ve ne önermek istediklerini duymak istiyorum
" açıklamasını yapmıştı.

28 yaşındaki Leandro Paredes, Boca Juniors formasıyla profesyonel oldu. 2014'te Roma'ya toplam 6,25 milyon euroluk bir paketle transfer olan Paredes, 2017'de 23 milyon euro karşılığı Zenit'e geçti.

PSG, Paredes'i Ocak 2019'da 40 milyon euro ücret ödeyerek transfer etti. Arjantinli ön libero, geçen sezonu ise Juventus'ta kiralık olarak geçirdi ve 39 resmi maça çıktı.