Spor

İşte Fenerbahçe'nin Mert Müldür teklifi

06 Temmuz 2023 11:41

Fenerbahçe, Premier Lig'e gitmek isteyen Bright Osayi-Samuel'in yerine Mert Müldür'ü istiyor. Sarı-lacivertliler, milli futbolcu için 2,5 milyon euronun üzerinde bir bonservis vermeyi düşünmüyor.

Sarı lacivertliler, Mert Müldür'ün transferi için Sassuolo ile masaya oturdu. İtalyan ekibine öncelikle bonservis miktarı soruldu. Sassuolo, Mert Müldür için 5 milyon euro bonservis talep ettiğini iletti.

Fenerbahçe, Sassuolo'nun bu yanıtı üzerine 2 milyon euroluk karşı teklif sundu. Sarı lacivertliler, Mert Müldür'ün sözleşmesinin bitimine 1 yıl kaldığını ve geçen sezonu sakatlıklarla geçirdiğini hatırlatarak 5 milyon euro rakamının çok yüksek olduğunu belirtti.

2 milyon euro teklif eden Fenerbahçe'nin Mert Müldür için düşündüğü en yüksek rakam ise 2.5 milyon euro olacak. Bu transfer için acele etmeme ve gelişmeleri takip etme kararı alan sarı lacivertliler, duruma göre hareket edecek.

Mert Müldür de Fenerbahçe'ye çok sıcak olduğunu ve kulübüyle anlaşılması halinde mutlulukla çubuklu formayı giyeceğini iletti.

2019 yazında 4.7 milyon euro bonservis bedeliyle Rapid Wien'den Sassuolo'ya transfer olan 24 yaşındaki milli sağ bek Mert Müldür, İtalya Serie A'da 85 maça çıktı ve 2 gol atıp 5 asist yaptı. (Sporx)